To je prvenstveno zbog osramoćen Holivudskog producenta Harvey Vajnštajn, čiji je decenijama napada na žene došao na svjetlo dana ranije ove godine.

Visokog Profila prekršitelje 2017: Al Franken: Prošle sedmice, Minnesota senator objavio svoju budućnost ostavku u odgovor na bivši Poker kada padne Mrak i Nacionalna Glave-Gore Poker Prvenstvo domaćin Leann Tweeden otkriva da je seksualno uznemiravao joj tokom STVARNO obilazak zabavljati vojsku u Afganistanu u 2006. Palazzo je sestra imanje, iz venecije, je takođe dom Batali je italijanski B&B "restoran" imati, i OTTO, piceriji nalazi "napolju" u odmaralištu je lažna piazza najbolje kasina za online slot mašine.
U proteklih nekoliko mjeseci, više gropers i gore su se pojavili, sa većinom priznati da bar neki stepen moja greška prema svojim optuživali najbolje kasina za poker u londonu. Koliko god osam optuživali su rekli jutros vijesti domaćin napravio seksualno sugestivno komentara i pokrenuo "neprikladno kontakt." Predsjednik Donald Trump: A onda tu je 45 NAS predsjedniče, koji je priznao da koristi ružne reči u prošlosti kad govorimo o ženama sa drugim muškarcima, ali poriče da je on ikada počinili ikakav fizički grešku najbolje kasina u floridi za poker. U odgovor, Batali rekao Jede u izjavu, "Iako identitet većina pojedinci spomenuo u ove priče nije otkrio mnogo o ponašanje opisao u stvari, izgleda, poklapaju sa načine sam se ponašao." Batali je ozenjen i ima dvoje dece. Anthony Weiner (D-New York) poruke 15-godišnjakinju sa njegovu bebu u blizini su odavno otišli najbolje kasino svjetova u growtopia. Vrhunska kuhinja impresario Mario Batali kaže da je skloniti iz dana u dan operacija njegovog više od dva tuceta restorana, koji uključuju tri na Las Vegas Striptiz, nakon priznati da je seksualno uznemiravanje navode protiv ličnost kuvar je istina mjesta s najvišim isplatu. U ponedjeljak, Eater.com, web sajt posvecen kulinarski dešavanja, slomio vijest da Batali imao navodno više navrata se u seksualni prekršaj sa ženskim osoblje.
Las Vegas posetioce u poslednjih hteo više Mario, kao ugostitelj je portfolio na Striptiz se proširila na tri mjesta gdje se jede. "Želim Više Mario?" je možda je žalosno pop-up to ipak se pojavio na MarioBatali.com od jutros mjesta s najvišim rtp.