CMO od Mjesta Hram, Fraser Linkleter, rekao je: "To je čast da vam poželim dobrodošlicu Smiri Igrajući na Aparatima Hram i ponuditi svoje igre u naša Mjesta Hram Turnira." Linkleter nastavili do tvrditi da je besplatno-da-igraju turnir proizvoda imate neverovatan odgovor od svih gdje kupiti blackjack bermuda trava seme. Operater i dalje raste i proširiti i konačno uspio doći do ogromne priznanje za svoj igrač-fokusiran pristup gdje kupiti blackjack čips. Pored toga, tvrtka planira nastaviti pozitivan zamah tokom cijele godine i do svojih $65-70 miliona dolara projekcija prihoda za 2021. U posljednjih nekoliko godina, Aparatima Hram je teško naglaskom na uspostavi kontakt sa operatera i programeri, strategija koji je jurio u najnoviji partnerstvu sa Opusti se Igara islanda i kućne isporuke mjesta ažurirati. Papir je dostavio kao deo veće grupe 60 papire od industrije komada, uključujući kripto zamjenu Krakena, bankarski i osiguranje firmi, regulatori, čak i Australiji centralne banke. Dva kladionica' poslovi će pomoći da povećamo interes da se kladim u svojim oblastima.

Rice potvrđuje važnost BSV je visok scalability. Playtech Izveštaje Jaka Rezultate za H1, 2021 U trgovinu novosti, Playtech plc, kockanje Fonbet i Betway skoro istovremeno našli nove partnere u Europski nogomet ekosistem – jedan u Istočnoj i jedan u Zapadnom Evropi island više mjesta dodao uskoro.
Nepoštovanje TACP Pravila Temur Ismailov i Amal Sultanbekov dobio zabranu iz Međunarodnog Tenis Integritet Udruženje (ITIA) nakon istragu ih našao kriv za 3 kršenja Jedan od svetskih najpopularniji kasino igru usluga, Opusti se Igara, ima udružio se sa RubyPlay i cineci to, Opusti će sadržavati sve igre koje su razvili RubyPlay. Linkleter takođe je pomenuo da planovi su u razvoju za dalji poboljšanja dodavanjem nagrade i socijalne funkcije na Turnir format, potez koji će se povećati popularnosti natjecanja čak i dalje. U trgovinu novosti pušten danas, XLMedia, vodeći globalne digitalni nastup izdavač, otkrili su da očekuju oko za 32 $miliona u prihod za H1, 2021.