Predstavnici Osmijeh-Expo Kompaniju, odgovoran za organizaciju konferencije, država da ove godine da je duplo više posetioce će doći da Kyiv u odnosu na 2015. U bloku "Finance" učesnika će razgovarati o novim blockchain zasnovana na dešavanja u ovoj sferi i odnose sa nacionalne banke. Autori i programeri službe će reći o svoje poreklo i lansiranje.

Tako je, odvojena regiona su o tome da pokrene online aukciji sistem za iznajmljivanje i prodaje državne imovine, eAuction. Hall "Pro" će biti prikazano 13 prezentacije, podeljena na tri bloka dayz munghards planinarenje ruksak aparatima. Ukrajini je jedan od par zemalja, gdje vlada je odan prema decentralizovane usluga za državne imovine upravljanja dejtoni trke i poker kluba. Program i prijavnicu se može naći na web stranici bitcoinconf.com.ua da li Bi voleo da kupim kartu?Pritisnite ovdje dayz brzo mjesta ne radi. Kakve probleme možeš blockchain riješiti u finansije sfere i ukupno upravljanje aktivom – neće biti razmatran za govornika trećeg godišnji Blockchain & digitalnoj valuti Konferenciji Kijev.
Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre dayz mvs borbi pojas aparatima. Oko hiljadu ljudi očekuje iz Ukrajine i u inostranstvu. Koliko daleko su usluge plaćanja napredne u zadnjih godinu dana, i šta blockchain zasnovana na instrumentima će se pojaviti u skoroj budućnosti?Šta bankarski zaposleni će biti zamijenjen blockchain, i koliko novca će to spasiti za finansijskih institucija?Bloku "Govtech" je moraju imati konferenciji komponentu u Kyiv.