Slijetanje Međunarodni, zajedno sa svojim podružnica, želi da vam prenesem da je njen integrisane odmaralište projekat na Zabavu u Gradu Parañaque Grad, Filipinima, pravo NayonLanding je još uvijek se probijaju i njegov ugovor sa Nayong Pilipino Temelj je još uvijek važi i efikasna," Hong Kong-u imeniku firma je rekao da je u štampu.arlier u utorak, njen je prijavljen od lokalnih medija da Filipina Predsjednik Rodrigo Duterte naredio smjene od svih članova odbora od Nayong Pilipino Fondacije.p rema riječima predsjednički glasnogovornik G Rogue, Predsjednik Duterte okrivio odbora Nayong Pilipino Fondacija za odobravanje šta je rekao da je 70-godišnji zakupu zemljišta dogovor koji je bio "projektu štetne" vladi novac cove slot mašina za preuzimanje. Rekao je da će [zemlju zakup] otkazao kao nedostatku štetne da vlada," kaže se G Rogue.
"U stvari, ironično danas [utorak je trebao biti dan će pokrenuti.Žao mi je što ću te razočarati, ali Predsjednik je rekao da je projektu štetne da vlada," G Rogue dodao.n Možda 1, Andrea Domingo, šef Pagcor, rekao lokalni mediji to Sletanje Međunarodni je savjetovano da "osigurati odobrenje" od Predsjednika Duterte za svoju Zabavu Grad projekat novac useve automat za prodaju. U svom jula 26 oslobodi, regulator je rekla da je "kroz memorandum izlazio Možda 24, 2018, Pagcor obavijestio Ureda Predsjednika" od tacaka je bila uključena u verziju ugovor sa Slijetanje Međunarodni, koji uključuju termin za zakup od 50 godina, obnovljivu tek za 25 godina.s Ocampu porekao u zemlji dogovor sa Slijetanje International dayz munghards planinarenje ruksak aparatima. Ja sam snažno negiraju optužbe da je presađivanje i korupcije dejtoni trke i poker kluba. Naprotiv, ugovor sa Slijetanje Međunarodni Razvoj Ltd je iznad ploče, i vrlo je dobro za vladu i da Filipinski ljudi," ona se ističe.s Ocampu kaže da osim mjesečnog najma honorar od PHP360 (NAS$6.8) na kvadratnom metru, Slijetanje Međunarodni ce platiti što je nazvano kao "unaprijed iznajmljivanje" u iznosu od PHP827.05 miliona.

Pod zakup sporazum, Nayong Pilipino Fondacije također bi dobiti na osim mjesečnog najma ekvivalent 10 posto neto prihod od operacije od plan je atrakcije i zabavni parkovi nakon poreza, ekskluzivno vrijednosti dodao porez, zapazio Gđice Ocampu. Ažurirani August 7, 8:38pm).