Jula 1, 2021, mašine će postati nelegalno u zemlji sac dos rulet desetoboj. Od sada, Michael Ječma, Pace-O-Automatska je direktor vlada poslove i odnose sa javnošću, rekao je u e-mail da te igre će omogućiti Virginia poslove da generišu ogromnu skladu prihode koje će im pomoći kroz ponovno proces sac dos rulet koledž.

Kao northam je rekao da živi ovdje mogu glasati ovdje jedini razlog zašto su ovdje početi s je VA veliki podijeliti rock slot kanjona. Mnogi od ovih malih preduzeća pate veliki ekonomski štetu u ovom trenutku, i nisu sigurni da li će se čak ni biti u poziciji da ponovo otvore." Vještine igre, ponekad se naziva "sivi mašine su," bila ilegalni u državi dok ABC dozvoljeno ih u 2017 najveći digitalnoj valuti pobijediti u kockanju istoriju.
Kao bil sjedio na Northam stolu, guverner – koji je bio zagovornik regulišu igara, umesto da zabrani ih – predložio je udario 1,200 dolara mjesečno porez na mašine za godinu počevši u julu, sa većinu prihoda ići na COVID-19 olakšanje fond za državu veliki podijeliti rock slot kanjon uokolo. Vještine donirati 250,000 da govenor northam koliko sam pobijediti rulet.