Metrički Igara je uspeo da završiš od $10 miliona sredstva rundu pomoći stav kompanije u NAS kockanje tržišta žetone gdje kupiti. Sva sredstva odgojili su počinili dobavljač pomoći iskoristiti NAS Vrhovni Sud donio odluku da ukidanje Profesionalni i Amaterski Sport Zaštitu zakona i sportski kladim mogućnosti to je stvorio žetone ih braziliji.
New York-zasnovano razvojna agencija Poduhvata, investiciju firmi, doveo Metrički Igara je serija Za finansiranje black jack um echtes geldu spielen. Kompanije želi da ustanoviti kao "da" kladionice platformu i podatke usluge provajder preko ove nove regulisana NAS država sportski kladim tržišta black jack urethane prilazu punjac i sealer.
Martin de Knijff, Metrički Igara Osnivač i izvršni DIREKTOR, rekao je: "Ovo ulaganje će ubrzati Metrički Igara planove iskoristiti značajne tržištu mogućnosti pojave kao država preko NAS i dalje ozakoniti sportski klađenja."Metrički je B2B vrijednost prijedlog podržava pedigreom i stručnost izgrađena na obje strane Atlantika, i koji će omogućiti operatera da brzo i učinkovito hvatanje tržišni udio."David Broser, Predsjednik razvojna agencija Poduhvata, dodao: "kombinacija Metrički je proizvod apartman, usluga i upravljanje talenat napravio ovo lako ulaganja za nas."Metrički je u jedinstvenoj poziciji kao sport kladim B2B provajder sa naprednim stručnost to je rijetkost u NAS, a mi smo uzbuđeni da bude na zemlji pod tako teškim igrač u granicama legalizovali NAS tržištu." black jack je hrabrost del kao.