Zamisli priliku da bukvalno biti u prisustvu neko od skoro sve što mogu sjetiti kad je u pitanju igračka, a oni će biti ovdje. Ovo bi mogao biti gdje se nađete supping na koktel sa Paris Hilton – da sačekamo i vidimo se na to.Četiri obrazovni paviljona će biti postavljena za goste da naučiš više o industrije i što budućnost nosi. Ove godine godišnji Globalne Igara Expo (G2E) slavi deseti rođendan, uzima mjesto od 16 – 18 novembra u Las Vegasu kongresni Centar. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre hard rock kasino sacramento posao.
Sajam je vrpcu ceremoniju ujutro 16 će biti prvi od ovih, sa prisutni ohrabrio da uživam u 10-godišnjica salon za tih expo-a strijelac lovac najbolji u slot legendaries. Pa, ako si u Vegasu sledece nedelje, ili čak i ako nisi, potrudi se da prisustvuju što je sigurno da se još ne mogu da propustim događaj za kockanje industrije strijelac lovac najbolji u slot nakit.

Prije nego ovo viši urednik u velike Sreće, Geoff Kolvin izgleda u ekonomske probleme posebno brine kasina, na prvi dan konferencije maraka i spenser božićnu kupovinu aparatima.