J Todd kapi neke istine bombe na eCOGRa na putu samo J Todd mogu pustiti pravila pokera. Izgleda eCOGRA možda mu dugujes izvinjenje. Sve podružnice i profesionalce jasno tvoj kalendaru, iGaming Super Šou će biti obavljen u Dablin, Irska 24-26 Možda i ovo je događaj koji si ne želim da propustim, nažalost, J Tod neće biti pravi put pustiti poker online kasino. A šta je sa online kockanju?Bavi se čini da postaje gotovo dnevnik sa majorom Nevadi kasina izgleda da otvorim svoje prisustvo na internetu kockanje arena.
888 pridružio Cezara i sada izveštaji ukazuju na to da Wynn Odmarališta udružio snage sa PokerStars da djeluju kao PokerStars Wynn, to je, ako online kockanje ikada postaje legalno pustiti poker isplata. Kao i svi ostali smo još uvijek čekam na taj dan, ali u Nevadi kasina prave poteze da se pozicioniraju za tu mogućnost sada. Kao J Todd stavlja tako zgodno, to nije važno za " ako " online kockanje će postati legalno u Sjedinjenim Državama, ali je pitanje Wynn...
pretpostavljam da excactly 'kad' je netko je kladim se da upravo sada. Osobno, više sam zabrinut sa 'kako će sve ovo ići dolje pustiti poker platiti stol. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre teksas holdem pravila sve u stranu lonac.