Pojedinaca koji dosije vrati mogu da ispravim porez na svoje kockarnice dobitak sa računovodstva svojih gubitaka — karakteristika kod toga, jednom je bio na stolu za moguće eliminacije ali to AGA lobirao za očuvanje. "Da izbjegnemo ovaj novi porez, odgovarajući rješenje je da održi punu interes deductibility za sve poslove po svim sektorima." Američke Igre Predsjednik Udruženja i izvršni DIREKTOR je Džef Freeman je rekao njegovu organizaciju je prisustvo koaliciju, koji uključuje Hipoteku Bankari Udruženja, Međunarodna Vijeća Tržnim Centrima i Americke Investicione Vijeća, predstavlja važni percepciju smenu, tako što sam prepoznao je kocka vredna kao rast, razvoj i posao usluga u svoje zajednice deluxe kralj sobu crvene stijene kasino.

Kuća verziju bill bi limit tim zaključcima najbolji u slot destro čarobnjače. 1 Striptiz pucnjave rezultat za tužbe protiv kompanija, direktore vjerovati osiguranje će pokriti bilo gubitke najbolji u slot demonology čarobnjače.

Ova pitanja će imati mnogo više značajan uticaj na nas danas nego što bi 1986 i to je dobro za AGA moći da radim sa drugog saveznika na ovo pitanje." Freeman rekao kongresa lideri su u potrazi na mnogo načina da plati za nešto planirano poreza i pun-interes deductibility je na listi moguća rješenja najbolji u slot demonska gorile.