Kako bi policiju reagovati, ako navijači su počeli izlaziti preko puta na terenu?Kao timovi otišao u njihove garderobe, obožavatelji da ostane iza, i stvarnost se pojavio u umovima mnogo da im je jednom voljeni Brownsi imao je surovo napustio ih za neki drugi grad brian christopher mjesta 2021 raspored. U svakom slučaju, Bob i ja smo se odvezli do Clevelanda (iz Toronta), dolazi dan prije nego igru brian christopher slot pobjeđuje ove nedelje.

jednostavno sam imao ništa bolje da radim taj vikend.) IDEM NA VISI u nedjelju ujutro, Bob i primio sam sa naše mamurluk i otišla u centar da je jedna radio stanica parkingu, gde 'Blato Fodell' skup bio je u punom zamahu. Nedugo nakon toga, izvor je postalo ocigledno poker mašine zamjenika gratuit.
Dok je temperatura neznatno ispod nule napolju, raspoloženje publika je bila zagrijana poker mašine za kucnu upotrebu. Da li su originalno nameravao da uzmem stvari kući kao suvenir, negdje usput plan promenio da 'da bacati stvari na teren.' Obožavaoce predstavila mjesta od visoko, ostavivši im da padaju i skačem do oltara korake u oblasti nivou poker mašine zabranjen u wa.
Još jednom, udaljenost smo putovali napravio nas manje poznate ličnosti u svakom bar smo posjetili, i ja mogla ni da se kresnula, to je noć imala Bob nije povraćao na djevojka je cipele slot mašina gratis da bar demo. Raiders, 0° C, -32° windchill) slot mašina gratis da baru.