Bilo je ukupno 926 unose što je pomoglo da pritisni $2 miliona dolara garancija da $2.17 miliona. Potpuni sastav glasi: Prošle godine, glavni događaj pretvorio u međunarodni aferu kao igrača iz najdalje Indiji, Kini i Njemačke spustila na WinStar kockanje lokacije isključeni iz gamstop.

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. Ben Zamani, koji je osvojio je dvije WSOP narukvice i prošle godine je WPT Igrača Godine, uništili događaj za $347,134 kockanje lokacije besplatno bonus ne depozit.

Teško je pratiti uspjeh godišnji WSOP niz turnir, ali jedna organizacija je uspela da stvori ime za sebe kako da igram poker zvijezda besplatno. Događaj kupiti-ins domet od $230 na 1100 dolara, sa izuzetkom glavni događaj, a tu su i broj dodatnih $550 "Mega" turnira koji može pružiti pobjednik sa ulazak u glavni događaj. Prošle godine, niz samo ponudio osam različitih turnira. Festival počinje danas i prolazi kroz septembra 4 kako da igram poker profesionalno. Festival popularnost je izazvao organizatorima da razmislite o red i na kraju gurnuli broj aktivnosti do 11 kako da igram poker zvezda. Rijeku Poker Serija je godišnji festival održati u WinStar Svijet Kazina i Odmaralište u Thackersville, Oklahoma, i nudi domet turnira plus dodatnih satelita rakin slaninu slot mašina pravila. Niz culminates u $2,500 Rijeku Poker Niz Glavni Događaj, koji će ponuditi zagarantovana nagrada bazen najmanje 2 miliona dolara reli kasino procedura de sauvegarde.