Justin Bonomo nastavio da leti svog zmaja više nego većina kada on je eliminiran Josif Fox, i Bradley St Vincent pokupio asa u pravo vrijeme je da eliminišemo Jonathan Hilton koji je našao queensu najbolje poker turnir za početnike. Nivo 25 U finalni nivo dan i opasan njemački Fedor Holz udvostručio kroz Upeshka De Silva KK>99, Alexander Izlaska najljepša slot kanjonima u svijetu. Nivou završio sa 93 ostalo igrača i Max Steinberg je pokupio čip trag za 5.9 m čips najefikasniji blackjack kladim sustav.
Zamolio bih Pierre Novila za njegovo mišljenje, ali on je malo zauzeta prebijanje hoody-nosi propalica koji bi mogao biti njegove unuke najviše novca osvojio u pokeru. Bilo je 111 igrača na kraju nivoa, a ovdje su prvih pet čip računa najviše najveći kasino u svijetu.
Tom Bedell je eliminirati Jake Cody K6o AJ rubi mjesta ne depozit bonusa. Ovdje su natuknice kao izvukli iz odličan posao do WSOP.com. Novila označeni. Vivek Rajkumar je također eliminisana u taj nivo. je eliminirati Danny Fuhs AQddDavid Peters – 6,130,000 5 rubi mjesta ne depozit bonus besplatno okreće.