U Kaliforniji, zakonodavstvo je dozvolio Morongo Bend Misije Indijanci da zamjenu zemlju sa privatno vlasništvo vlasnik je odobren od strane Kongresa i potpisan u zakonu od strane Predsjednika Barack Obama. Odobrenje znači da zemljoposjednik Lloyd Polja sada možemo razmjenjivati 41 hektara neizgrađenog zemljišta opasano je po Morongo Indijanskom Rezervatu za jednako-cijenjeni zaplet plemenski vjerovati imovina koja se nalazi duž granice od preko 35 000 hektara rezervaciju. U Morongo Bend Misije Indijanci, koja vodi Morongo Kazino, Odmaralištu I Spa oko 85 km istočno od Los Angeles, objasnio da zakonodavstvo će da ublažim trenutni checkerboard izgled svoje rezervacije, i to dozvoliti da nastavim nove ekonomske šanse za razvoj.

"Ovo zakonodavstvo je istina pobjeda za zajednicu i za stvaraju budućnost privatni ekonomske šanse za razvoj to će stvoriti nova radna mjesta, smeštaj i prihoda za region," rekao Robert Martin, Plemenski Predsjedavajući za Morongo Bend Misije Indijanci dualit lite 2 slot 26205 dlt2pa toster. U Morongo Bend Misije Indijanci naveo da izmerim je takođe je osnovao easement koji će omogućiti grad Zabrane za poboljšanje komunalije da novih područja Polja dok je objavio da je zemlja trgovina će se stvaraju nove mogućnosti da razvijaju svoje vlasništvo dualit lite 2 dugo slot toster. "Ja sam veoma zadovoljan sa ovim aranžmana koji će poboljšati pristup mog imanja," rekao Polja dualit kremu 4 slot toster. "Želim da vam se zahvalim na Morongo [Bend Misije Indijanci], grad Zabrani, [Sjedinjenih Država] Senator [Barbara] Bokser, a [Sjedinjenih Država] Kongresmena [Raul] Ruiz i [Paul] Kuhati za pomoć razviti veliko rješenje koje koristi svi uključeni." Federalni odobrenje je trebala pre nego li rezervaciju zemlje može promijeniti ruke sa Kaliforniji zakonima koje nosi Ruiz u Sjedinjenim Državama doma Predstavnika dok momak Demokrata Bokser njen šampion u Senat Ujedinjenih Drzava možeš zaraditi novac na kockanje aplikacije. "Cijenimo Morongo [Bend Misije Indijanci'] saradnji i pomoći u identifikaciji rješenje koje je radila u najboljem interesu svih strana umešan," rekao da Ne Peterson iz Zabrani Gradskog Vijeća možeš zaraditi novac na globalnom poker.
"Ova zemlja zamijeniti je važan, jer će pomoći stvoriti novi ekonomske mogućnosti ovdje u gradu." možeš zaraditi novac na online rulet.