Kroz svoj udio u Leprša Zabavu (OTC:PDYPY), Fox je "značajne optionality" u online kockarnice i sporta klađenje, kaže da analitičar rulet porte de garaži basculante. Ali to će se promijeniti kao ukupno addressable tržištu širi i košta da se normalizuje. Ranije ovaj mjesec, DraftKings (NASDAQ:DKNG) rekao da veruje u NAS online sportski kladjenja tržište bi mogao biti vrijedan $22 milijarde u nekoliko godina, pretpostavljam da 100% legalizaciju rulet porte de garaži basculante hormann. Fox ranije imao jak sportski kladim izloženost ispred NAS je kroz svoje vlasništvo nad Neba, Kladim se da, što medijske kompanije prodao Zvijezde Grupe (TSG) u 2018 za $4.7 milijardi. "Mislimo da Leprša je teško da ugrozim svoj odnos sa svojim najvažniji NAS partner strateški po ovom pitanju," rekao je analitičarka rulet porte de kreten pliante.

Kroz njen odnos sa TSG, Fox je mogla da nastavi svoje prste u sportskom klađenju vode, kasnije formiranje FOX Opkladu. (NASDAQ:FOXA) je 23 dolara milijardi emitovanje gorostas, ali investitori ne bi trebalo da spava na kompanija je sportski kladim otisak besplatno slot mašine bez skidanje i registraciju. To bi možda bilo dovoljno za to da stekne broj manji sportski kladim odela, od kojih također imaju medija izloženost besplatno slot mašine sa više slobodan okreće. Tamo je povećanje brbljanje da Leprša će spin-sa FanDuel za stvaranje vrednosti za dioničari, ali Venkateshwa vjeruje operater ne namjerno ugroziti svoj odnos sa Fox.
Goldman Sachs je nedavno rekla da segment mogao trezor da $39 milijarde od 2033, pod pretpostavkom jedinjenje godišnji rasta (CAGR) od 40 posto više od desetljeća.