Blizu iza LA-pokret dolazi "international" lokaciju u Torontu. Koliko međunarodni proširenje ide tamo je jedna odredište to briše sve ih – duhovno dom Shaguar.
To zapečatio kratkoročne budućnost franšize dok u isto vrijeme rekli ništa o tome gdje je Jaguara će završiti najbolja restorana u kasinu zlatne obale. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. Uz Antartica, Mjesec i Amazonsku Prašume dolazi Grad Grijeha novcica lewis-u poker turnir.
Franšize je bila u Floridi od samog početka 1993 i izgleda da to može biti ide nigdje iz grada koji je uvijek je prijavio da je plakati za franšizu, Los Angeles, kao sada u razgledanje kao dom Shaguar, London. Wayne Weaver je pristao da se odreći tim da Illinois na osnovu biznismen Shahid Kan i u isto naletu riješio dugo vremena trener Jack Del Rio novčić dozer kasino mod apk android 1.
Rememeber, igraju manje igre u ovom gradu nego na druge cijeli kontinenata. Svake nedelje vlasnici ostati tiho će se LA/Torontu/UK uzbuđen novčić padne kasinu nema depozit bonus šifre. Nema pitanje grada može održati franšizi i NFL je samo od velikih pet milja bez franšizu u Kanadi.