Pod Hong Kong Berzi pravila, kada iznad dogovor je zatvorena, 500.com da će biti potrebno da se napravi lovu ponudu da dobiju sve preostale dionica MelcoLot to neće već kontrolu.
Kompanija je dio Melco obitelj poslove (Melco Međunarodni, Melco Odmarališta & Zabavu, itd.) pod kontrolom Makao milijarder Lawrence Ho. Do prije nekoliko godina, 500.com bila je jedna od dve kompanije koje Pekingu imao je odobrio da učestvuju u pilot program online lutriji prodaje. MelcoLot je glavni razlog što sam je kao distributer maloprodajnih lutriji terminala za Kina je službeni zaštite i sportska lutrija aria odmaralištu i kasina imovinu mapu. Udio prodaju predstavlja zbir Melco Međunarodni je holdings u MelcoLot, i kompanija će više umiješanosti u MelcoLot jednom prodaji završava na June 6. U novembru, 500.com stekli društveni poker posao, i prošlog petka, ona je otkupila roditelj društvo Nordijskim-suočava sa online lutriji kladim i kasina operater Multilotto.com. 500.com također će biti potrebno da se napravi lovu ponudio da otkaže sve preostale MelcoLot podijeliti opcije. U decembru 2015, 500.com traže nešto novo njen poslovni model za sticanje online platni procesor, ali ponovo prodao posao za finu profit nakon samo šest mjeseci što je kocka godina u ontariju kanadi.
Online sportska lutrija tehnologija provajder 500.com je napravio igrati da steknu kopnu lutriji tehnologija firma MelcoLot Ltd.u pokušaju da raznolikost svoj izvor prihoda. Melco Međunarodni vjeruje da prodaju će omogućiti da kompanija bolje se fokusirati na jezgro operacije i drugim projektima koji drže više potencijal za rast što je kocka godina na floridi. U ponedjeljak, Shenzhenu-zasnovano, Nasdaq-u imeniku 500.com objavio da je došao do dio dogovora sa Melco LottVentures Holdings Ltd, podružnica Melco Međunarodni Razvoj, da steknu otprilike 40.65% od MelcoLot je izdao podijeliti kapital što je kocka godina u zračnu cana.