Lansiranje u Beču iGaming Expo (VIGE) Mart 20-22, 2017 će mark lansiranje VIGE, tri dana igara izložbu i konferenciji u Beču slot igre mega jack.

Moje razumevanje je događaja će se preseliti na novu lokaciju u 2018, ali ne odluke na šta gradu još slot igre besplatno oyna. Pripremite se za garantovano izvrstan vrijeme, toplinom, sunce i nizak vlažnost, zajedno sa ohlađen-van, plaže-život okruženju.iGaming Super Šou seli u julu I iGaming Super Šou će ostati u Amsterdamu za 2017 ali će biti odvija kasnije u toku leta, juli 11-tog do 14 da budem precizan slot igre plameni vruće. Lansiranje Nordijskim Podružnice Konferenciji (NAC) mi Smo u prodavnici za još jednu igru konferenciji lansiranje u 2017, prvi ikada NAC biti u organizaciji iGaming Posao i držao u Stokholmu aprila 7 slot telefone infinix vruće 9. EiG & Berlinu Podružnice Konferenciji (BAC) da ostane u Berlinu Unatoč glasinama leti u pitanju EiG i SAK seli u drugu Evropskih gradova u 2017, organizatorima je potvrdila oba događaja će ostati u Berlinu za 2017 slot telefone infinix poruku 7 pro.
GiGse seli u San Diegu Clarionu je GiGse je lociran u San Franciscu i za nekoliko godina sada, vjerujem tri ili četiri, ali će biti preselio u San Diegu 2017 godine slot telefone infinix poruku 7. To je zbog tih razloga sam odlučila posvetiti ovaj tjedan kolumnu da 2017 "konferenciji svijesti" slot telefone infinix poruku 8.