Pa, šta još ima Negreanu treba da uradim da bi nadmašiti Ivey kao najbolji?Treba da dokažemo da je on ima ono što je potrebno za pobjedu dosljedno na online novac igra stolovima, i izgleda da je par mladi čarobnjaci koji je zarezao svoje palice na stolove, ne mislim da je Dijete Poker ima ono što je potrebno čudovište legende rulet okret trik.

Kad razmisliš o tome, prekidač da online novac igre je dobar za Negreanu čudovište džem poker uživo. "Da sam zainteresovan za tako, sve što hoću da kažem je da imam manje od nule sumnjam da bi pobjednički igrač." Treći igrač (@TyRaeL_88) pridruži se zabavi i pita, "ne možeš biti ozbiljna u vezi ovoga lol." Povući crtu u pesku, torbe su izabrane, i Negreanu odlučio da ošamarim rukavicu preko lica o online pokeru novac igre.
Sledeća stanica Visoki Ulozi DB i pogodi ko sedi na taj online novac igra prijestolje?Ti pretpostavljaš da je to, to je Gosp Phil Ivey sa preko $19m u jasno profit čudovište maturu polly kasino datum. Krantz?Gdje je Krantz?Oh, tu si čudovište na aparatima za jackpot slot mašina online. Ne provodi vreme u Izbor Centar, i da onda pokušam da pomognem drugima naučiti te iste časove, ako ovo nije tvoj način da budeš. Sada, nemojte me pogrešno shvatiti aplikaciju poker pro isprave za android. Poker zajednice da verujem da bolesnika u najviše online novac igre u svijetu su najbolji igrači, i to je mjesto gdje Negreanu bi glavu, ako on zeli da ode iza jači ostavština. Ako uzmeš JEDNU KAP ocjenama iz Svih Vremena Novac Listu kvote onda Ivey bi dijelili taj tron online pokeru zaradim novac. On je veoma malo, ako ništa drugo, da dokažeš u živjeti turnir puta.