Online kladionica Marathonbet je odlučan da napravi svoje prisustvo osjetio u umove (i novčanike) iz UK nogomet kladioničare. U petak, BRITANIJI - i Kurakao licencirani Marathonbet objavio da je potpisala da postane službeno partner Fudbalske Lige Prvenstvo strani Midlzbroa FC. Dogovor će vidjeti kladioničara sponzor Sjever Stajati u Riversajdu Stadion, gdje Boro ruku Bolton 3-0 drubbing u subotu tijekom svojoj kući otvarač.

Partnerstva izmeđ Boro i kladioničar će također uključuje i kampanja preko klub je digitalna platforme kao ekskluzivni nudi za Boro fanovi, tokom trajanja partnerstvu, dužina što nije određeno. Midlzbroa DIREKTOR Neil Bausor izrazio standard zadovoljstvo u biti u stanju da novac još jedno klađenje industrije provjeriti, dok Marathonbet CEO Stan Reoutt rekao kladioničar je "ambicija i ciljevi su sinonim te od kluba da li ti treba igara dozvolu da radim u kazinu. UK je ključ tržište za Marathonbet i uvjereni smo da je ovo partnerstvo će nam pomoći da stignemo do naših ciljeva." Reoutt izrazio solidarnost sa tim je želja da se vrati na engleski šampioni nakon svog relegation u 2009 treba li ti id da uđeš u kasino.
Marathonbet je novi skalp dodaje da raste spisak fudbala kravatu-ups, koji su EPL vodi svjetla Manchester United i Liverpool ranije ove godine 3 vrste pokera verovatnoća. Ovi poslovi su bili na vrhu Marathonbet je postojeće se bavi EPL je Tottenham Prznicom, Nogometni Šampionat pristalice Derbi Okruga i Škotski Profesionalni Fudbal Lige strani Hibernian. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre 3 vrste pokera pravila.