MGM Odmarališta Međunarodni je nastavila sponzorstvo voziti sa Sjeverne amerike ligi u partnerstvu sa MLS kockanje brod malo rijeku sc.
Lige je potvrdila je da se udružimo sa Riku Digitalni, zajedničko ulaganje između GVC Holdings i MGM Odmarališta, čineći to MLS je prvi službeni sportski kladim partner kako da digitalnog aparata. MGM Odmarališta je također odvojeno imenovan MLS' igara (non-sportsko klađenje) partner kako da napravi emp ometac za slot mašine.
Operater je već ušlo u sporazume sa NBA, NHL i MLB kako da se osjećao pokera. Posebno, svoje MLB partnerstvo će vidjeti timovi nosi MGM Odmarališta patch tokom njihove otvaranje niz u Japanu."Ligi Nogomet je ponosan da partner sa MGM Odmarališta da donesem postojeće i novi obožavatelji blizu naše sport u inovativni i potpuno načina," rekao MLS Komesar Ne Garber."Ligi Nogomet nudi neki od najuzbudljivijih sportski akciju u poslu, i nismo mogli biti uzbuđeniji da partner sa ligom kao njihovih službenih igara partner," rekao MGM Odmarališta Predsednik i CEO Jim Murren."Ovo je fantastična prilika za Riku Digitalni i naše mušterije," je dodao Riku Digitalni DIREKTOR, Adam "Trpeze", "MLS je jedan od najbržih raste profesionalna liga na svijetu i ima brzo je uspostavio strastven fanbase u Americi." konami leti bogatstvo slot mašine.