Dileri su srećniji kao oni su lakši pod pritiskom nego sa komisija verziju, kaže G.e, objasnio je: "Kad smo došli da izmisli svoju igru sistem, bili smo veoma jasno da smo htjeli biti u mogućnosti da vidi igrač ravno u oči i rekao 'Ovo je bolje od redovne 5 posto komisije baccarat.'" r Powell također tvrdi da EZ Baccarat igru – da li je u živjeti diler sto oblik ili živjeti multi igru obrazac – pružaju uzbuđenje za igrača, jer je njegova ponuda kladim se da je sastavni dio igre. Ako misliš o tome, mislim da to ima smisla," je dodao.n April 9, Kanadski igara dobavljač DEQ Sistema Corp, distributer za EZ Baccarat, najavio granični partnerstvo s TO Igra Ltd, predsjedavao Makao poduzetnik Jay Chun kako pobijediti kleopatra slot mašine.
Naša igra ne radi to, i naša igra je brže kako pobijediti kineski poker. To je stvarno novi operativni sistem za igru baccarat. Mi predviđaju da će biti manje uspješno kao i igrači postaju stalne mušterije. Terminal igru zar ne bi bilo brže sa EZ Baccarat, jer pitanje komisije greške je već ukloniti kada su automatizovana prirode terminal igru. Sa Super 6, zato što moraš da platiš pola kladim se, radije nego da samo zato gura' [osim plaćanja] na kladim se da, ipak usporava igru." Z Baccarat rešetaka isplatu na određeni 'bankar' kladim se da pobjede rezultat poznat kao 'tri-karticu sedam' – tj, banka pobjednik sa rezultat od sedam od tri karte kako pobijediti novčić slot mašine.

Teoretski ovaj rezultat bi trebalo desiti za dva puta po cipelama. By uklanjanje isplatu na ovo posebno da se kladim, matematika igre su 'uklopio u takav način da 5 posto komisije sistem nije ugrađen u igru i ne treba da budeš radio za sve pobjeđuje bankar ruku.drugi način kako da iskažemo kuću ivice za baccarat je da za svaki HKD100 (NAS$12.90) kladim (Hong Kong dolara biti gotovina koristi za većinu Makao casino igre) kuća će zadržati između HKD1.26 i HKD1.35 igrati slobodna mjesta kralj mida. Iako Zmaja 7 trebao statistički desiti dva puta po cipele, možda i ne bi.