"Kada igra počne, a novac je uložen, žrtva misli da nemaju izbora nego da se igraš kao ulog se više," ona je rekla. je zgrada vezi sa žrtvom, pa su vjerovati počinitelja i verujem da će oni pobediti bogatstvo na ruku da ne mogu izgubiti," rekao Lipscombe dimm slot 1 ne radi. U "biznismen" ponudio da pitanju njega na kartanju i žrtva je dobio $2,000 u prvih nekoliko rukama, bez ulaže novac od svoje.
Počinioci su profesionalni kriminalce, tako da ne prihvatam ne kao odgovor, i stavi ogromni pritisak na svoje žrtve uzeti dio." Prošlog oktobra, čovjek je prišao u tržnom centru za naizgled poštovan, sredovječna žena koja "sprijateljila sa" ga dimm slot 4 ne radi. Na kraju, mark je već nepobediva ruku, u tom trenutku je podizanje počeo rat između marka i biznismen. "Ali na kraju novac je izgubio a, u ovom slucaju, visokorangirani član naše zajednice je predao svoju životnu ušteđevinu mindil plaži kasino odmaralište zabavi pored bazena. Turista koji dolaze u Bali pozvani su da čuvaj povjerenja tricksters imajući palubama kartica, nakon što jedan čovjek je izgubio svoju životnu ušteđevinu nakon što prevareni u vjerovati držao nepobediva ruku u lažan visokim ulozima karata.Čovek, 66 godina od Perth u Zapadnoj Australiju, da je prevarena na rastanak s 200.000 dolara, što je sprijateljila sa strane prevaranti u Kuta na Indonezijski odmaralište ostrvo. Izuzetno, igra se nastavio za tri mjeseca, i završio u Manili na Filipinima, kao znak prevario sebe u vjerovati on je bio visoko roller – ali on je bio samo biti napet zajedno za konačni ubod minecraft 375 mjesto obrane 1.12.2.

Kada biznismen proizveo kofer da navodno držao $80,000, mark trebalo da proizvede $57,000 svoj novac da zovem se kladiti. Kod njene sestre se susreo još nekoliko ljudi, uključujući čoveka koji se predstavio kao bogati poslovni čovjek koji je volio kockanje.