Ja samo mislim da ne moramo da to obavi danas." Guverner John Bel Edwards (D) rekao pre pregovora biti na policu da on ima tendenciju da uslugu "nešto što bi investirati 350 miliona dolara u našoj državi." Edwards objavili prošli tjedan da je on potpisao 40 račune poslao na njegovom stolu tokom 2018 redovnoj slobodna mjesta za apple ipad. Zakonodavstvo je poslao da guverner Svibnja, 18, i očekuje se da će biti potpisan u narednim danima ili sedmica po Edwards. Kritičari da HB 553 rekao 30 godina, proširenje bio previše brzo se pomerili kroz zakonodavno tijelo kao rezultat uspješno lobiranje u ime Cezara.
Naš problem je što ne moramo sve da ih mogu usporediti. SB 316 će se promijeniti Louisiana je kasino zakona i dozvolu država je riječni kasina da konačno doći na obalu. Senat, međutim, povećao naknadu za $80 miliona prije odobravanje zakona i poslati je nazad u donjeg doma. "Prekasno je, i to je previše komplikovano," Senat Predsjednik John Alario (D) rekao Advokat 5 vruć slot besplatno. Ali poslanika u državi Kuću i Senat slažem se sa mjeri je detalje.
Sa Edwardsov potpis, riverboats bi biti dozvoljeno da rade kockanje na zemlju tako dugo dok oni ostaju 1,200 metara njihovu dozvolu rođenja.30.000-kvadratnih metara kasinu kapu će takođe biti zamijenjeni u korist ograničava operacije da 2,365 kockanje pozicije. 5 10 poker u kupiti. "Ovo je potrebno mnogo posla i prihodi su odbijen uprkos država je trenutna ekonomska i fiskalne uslovima," Stvarno nastavio 5 najbolje uloge u čipovima.