Igra simbole i mogućnosti: Druge simbole sa nisko plaća uključujući četiri karte odijela da veća plaća žaba, papagaj, majmun i jaguara pobedničkoj ponudi 2 slot mašina online.
Švedski igru studio Quickspin je dodao još video slot za svoju nagradu-cmizdrenje portfolio sa lansiranjem Panther je Vladavinu. Veliku pobjedu potencijal: Dizajnirali Stokholmu-sa sjedištem studio za mobilne i desktop koristiti, šarene video mjesto je povratak igrač (RTP) stopa 96.25 posto i 5,202 x lomači maksimalnu potencijal.

Svaki dodatni raspršiti dodaje ekstra okret na maksimum 22 pobedničkoj ponudi 2 slot mašine. U saradnji će videti sadržaj iz specijalista mjesta provajder unaprijediti operater je Bitka od Mjesta inicijativu da je to bio prvi put upoznao u oktobru 2015.

Hvali uzbudljiva igra mehanici i visoke osjetljivosti, elegantne crna pantera je kralj džungle u prirodi temu titulu. U industriji-prvo gamification koncept nudi igrača šansu da se nadmeću jedna protiv druge za deo velike zagarantovana nagrada bazena. pobjeda u kasinu slot mašine. Film nastavlja dok ne novi pobjede simboli zemlju na rolama mapi peekaboo slot kanjona. Pomaže da jačaju udario frekvenciju i mogu zamjena za bilo igre je redovno plaćam simboli.