Devet kockari u Kanadskoj provinciji Britanskoj Kolumbiji dobila neočekivano dio CAD1.1m nakon greška Britanska Kolumbija Lutriji Korpus (BCLC).

U BCLC otkrili grešku u napredna jackpot bonus karakteristika svoje Čarobnjak iz oza, slot igru, koja "spriječiti pravilan signalne od džekpot", prema izjavi objavio korporacije u srijedu 8 srpnja što je lady gaga poker lice zbog. Retroaktivan isplate u kombinaciji CAD1.1m će biti u devet igraca pogođen, dok BCLC je uklonio Čarobnjak iz oza, igra sa svojim PlayNow sajt od srijede 10 juna.
U BCLC također će nadoknaditi neki drugi igrači koji su igrali igre i doživeo gubitak između 16 jula 2014 i 10 jun 2015. Na lutriji korporacije rekao: "Moramo da se izvinim za greška i priznati neugodnosti da igrači online pokeru u deutschland pravni. "PlayNow.com pruža bivši gratia platni kao usluga za mušterije gesta igrača koji je igrao Čarobnjak iz oza, oko 11 meseci izmedu jula 16 2014 da jun 10 2015 online pokeru u deutschland erlaubt.

Ako igrač doživjeli neto gubitak, BCLC će naknadu u iznosu od neto gubitak." Korporacija je poduhvat pregled spriječiti sličnih događaja u budućnost. online pokeru u el salvadoru.