Cawkwell je tvrdio da je pokušao da poveća ulog, ali Sportski Indeks ograničen mu opklade nakon shvativši da je njihova gaf. Ja ne šalim, uradili su vrlo dobro za moj klađenje," Cawkwell rekao je, prema vijestima texas holdem poker pokerist download.

Međutim, Woolfson tvrdi da stavim kapi na oklade ispod Sportskih Indeks je procjena dok opklade iznad procjene ostao beskrajno je definitivno nije fer za igrače kao Cawkwell texas holdem poker pokerist trophy guide. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre texas holdem poker pokerist apk. Ovo nije prvi put da Cawkwell je pobedila Sportski Indeks kockanje čovječe catherine cookson zavjeri.

"To je, bez sumnje greška Sportski Indeks uzmite velike opklade pa, drago mi je da osvojiti neki novac sa njima kockanje čovječe catherine cookson pričom. Stvari su išle dobro za Sportske Indeks do velike uloge kockar Simon Cawkwell došao kao muškarac na misiji kockanje čovječe catherine cookson završetak. Cawkwell predviđa se da će pobediti 2000 funti ($2,649) za svaki broj ispod 22.5, sa totalno potencijal isplatu više od funti 30,000, kao svjetsko Prvenstvo dolazi kraju. U 2006, Cawkwell je kući funti 250,000 ($331,125) kada se kladio da južnoj hemisferi timovi bi outscore sjevernoj kolege tokom 2006 Ragbi Svjetskog Kupa. UK-zasnovano sportski širi se kladim specijalista Sportski Indeks će morati da kaže više od funti 30,000 ($39,735) nakon što je novelty Svjetskog Kupa ponudu gaf.Čuvar je prijavio da je Sportski Indeks pogriješila broj puta loptu bi prešla liniju tokom svjetsko Prvenstvo bez cilja na kraju se daju kada to je ponudio novina kladim se zove "Šokantno Odluka Sudijo!" Sportski Indeks u početku mislio da je magicni broj 22.5 je sigurno procjena za novelty kladim se zasniva na turnir je koristiti za novi Video Pomoćnik Sudija (VAR) pregled sistem kockanje čovječe catherine cookson.