To je nazad za tablu za crtanje za Illinois poslanika nakon Guverner Pat Quinn staviti veto Senat Bill 744, okončavanju planove dovođenja kasina u Chicago i tjera država poslanika početi od nule u njihov pokušaj da donesem kasina u državi tražim starog slot mašine. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.
Lou Lang (D-Skokie), definitivno imaju posla za njih tražim slot mašina kupiti. "Nažalost, Senat Bill 744 je čak i još značajnije manjkav od Senata Bill 1849," rekao je guverner. Ilinoisa guverner je povukla je crtu u pesku i ako žele njegovu John Hancock, izgleda kao da će morati dati u neke promjene guverner zeli vidjeti prije nego ga stavi mastilo za papir looney tunes black jack šelak. Guverner je bio rekord u to ne želi Chicago biti poznat kao "Las Vegas na Zapad", nešto u što vjeruje grad postati ako prijedlog akta bude usvojen.

Ali čovek izgleda da je rešena na svoju poziciju i pokazalo se da je prilično tvrd orah potrazi za džabe slot mašine. "Senat Bill 744 je najviše buljili nedostatak je potpuno odsustvo sveobuhvatna moralnih standarda i regulatornih nadzor." Quinn ostaje uporan u njegov stav da neće odobriti bilo kockanje proširenje bill, koja dolazi "bez jaka moralnih standarda, sveobuhvatna nadzor i posvećen sredstva za obrazovanje" umjetnost slot upoznao 3 sterren. Ali to alternativa ne uključuju zeleno svijetlo slot mašine na racetracks, o'hare i Midway aerodrome i Ilinois Državnom Sajmu. Pa, ako država poslanika misle na započinjanje nove guraj još kockanje proširenje bille, morat će da misli dugo i naporno acquiescing zahtjeve, ispravno ili pogrešno, guvernera. Da budemo fer, on je li predložiti popeo-dole alternativa, jedan koji bi još dozvoliti kasina u Chicagu, oblasti Lake, jug predgrađa, Rockford i Danvilleu.