Odiseje između Tabcorp i Tatts nastavlja, kao Australijski federalnom sudu sada je presudio za pregled od $6.9 milijarde dogovor. Taj potez imao ranije bio dala zeleno svetlo za Australiju Takmičenje Sud i oboje korporacije objavio prije par tjedana to spajanje je uskoro biti zatvorena. Međutim, brine odgojila Australijski Konkurencije, a Potrošač Komisija (ACCC) u vezi sa kasinu operater Krunu Kladim se o uticaju na Kvinslend države kockanje usluge su dovoljna da se odnose na slučaju da saveznom sudu mhw iceborne 4 uzgoj slot.
U ACCC pozdravio potez, reći to je vjerovao u sud nije kako treba testirati takmičenje rizike i nije dao dovoljno težak udarac na potrošači mhw kako otključati drugi mantle slot. "Drago nam je da je pun federalnom sudu odvojila odluka, međutim razloga za odluku su još uvijek nije javno," rekao ACCC predsjedavajući Rod Sims mhw kako da nadogradnja ukras slot. Dodao Je: "ACCC je zahtjev za pregled je bazirana na tri osnova.

Prvi je bio na sud je razmišljanja da je to samo mogao naci da je predložio sticanje je verovatno rezultat u štetu da smatrati u mrežu koristi test ako to je zaključila da će biti znatno umanjuje konkurencije."Drugi osnova su to tribunal napravila grešku kada je pao da uporede vjerovatno budućnost države takmičenje oboje i bez predložio je nabavka u cilju utvrđivanja takmičarski štetu."Konačno, ACCC tvrdi da tribunal imao napravila grešku u otkazuje da pošalje manje težinu da koristi koji bi zadržao od Tabcorp, njegovi dioničari i trke industrije, i nije podijelio sa potrošači šire." najbolji bonus za online kasino.