Naravno, postoji priča da je čak i najbolji plan bitke rijetko preživjeli prvi kontakt sa neprijateljem.
Znaš, bilo je vremena kada je kompanija bi mogla razrađen plan promotivni kampanje, i/ili proizvod rollouts kako da kažem kockanje u japanskom. Da bude jasno, Calvin je bio zavijanje na način na koji ovo je trajao, gledajući kao svjedočenje da poremetiš moć društvenim mrežama i vječito fenomen 'sranja.' Calvin i voljela kako neki oštrim okom Ayr fanovi prepoznao da Kinezi scenario iznad Bodog logo je isto kao tetovažu na ramenu (dva likovi znači 'kockanje psa u Mandarin).
Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre vrlo dobro kasinu nema depozit. To je bilo odmah koje kruže u željan Ayr pristalice, na kraju završio na Calvin je lično Facebook stranicu vrlo smiješno teksas holdem poker.
Ovo otkrivanje je trebao održati u julu 25 godina, kada je tim kvadrata za prvi put protiv Manchester United XI vrlo blizu nepogrešiv rulet sustav. Da bi se jaje (barem mislimo da je jaje) sa lica, Pownall, kaže da kompanija će, "sada stvarno ulog za službenog lansiranje." Upravo ono što Ed sprema ostaje tajna... I samo tako, 'Pas je iz vreće veoma visoka limit slot pobjeđuje. Sve je išlo po planu dok ranije u toku nedelje, kad prateće sliku prvi put pojavio na Facebook. Pa, šta je sa kontaktu sa tvojim prijateljima?Naime, jedan je Facebook prijatelji?Calvin Ayre nije bio stidljiv o slavi Bodog potpuno je sponzorstvo od Škotski fudbalskom timu Ayr Sjedinjenih za period 2011-12 sezone poker turnir lil barriere.