Los Angeles Rams (podjelu 3: 3 SU i ATS) znam da poanta na Rams-je li to "Slučaj Keenum imao najbolju igricu i na Rams-još izgubio" ali ne sviđa ti se kako to rade?Na Rams su doslovno Razbijač je Šansa Tim 2016.
Na sledećoj Utakmici: Indianapolis u Tenesiju -2.5 28. Ljudi krive Cam Njutn jer on je laka meta, ali možete li stvarno greška tim da redove top-7 u sve glavne uvredljivo kategorije?Prave bombe, ovdje je svoje srednje jeu je boire rulet regle.

Na sledećoj Utakmici: Nove Engleske -7.0 u Pittsburghu 9 noć vještica mjesta besplatno 25 linhas. Na sledećoj Utakmici: Cleveland u Cincinnati -10.0 20. Na sledećoj Utakmici: Cleveland u Cincinnati -10.0 29. Na sledećoj Utakmici: New Orleans u Kansas City -6.5 22. Cleveland uvek će biti Cleveland noć vještica slot saga dinheiro infinito. Na sledećoj Utakmici: Oakland u Jacksonville -1.5 26.

Prošlog vikenda je prilično rigorozna podsjetnik da je najbolji tim ne uvijek pobjeđujem noć vještica slot 25 linhas preuzimanje. Na sledećoj Utakmici: NYG -2.5 u Los Angelesu (Engleskoj Igra) 21.