"J-Selo je poštovani mjesto za Fukushima je fudbal mladih kako da kažem kockanje na francuskom. Ali zahvaljujući Japanski Ženske Nacionalne Nogometne momčadi, ljudi su razlog za veselje kako da kažem posere stolom na španjolskom. Nakon zapanjujuća poraz preko Amerikanaca u finalu Svjetskog Prvenstva u Frankfurtu Njemačke, Fukushima Nogometnog Saveza, koji je bio primoran da otkažem mnogo djece je fudbal takmičenja, i događaje nakon Marta katastrofa, je bio u stanju da držim proslava događaj za porodice.
Također sam i sretna što igrača iz ekipe u Fukushima odigrao svoju ulogu." Fukushima je jedno od mjesta udario najteže do katastrofe i kasnije nuklearne hitno kako da kažem kockanje u japanskom. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.
U šta mogu otići dolje kao dobar osjećaj sportski prica godine, Japanski ženske Nacionalne nogometne momčadi vrati se u Japan sa Svjetskog Kupa titulu da popravi slomljena srca nacija, pod opsadom od majke prirode. Kao Mainichi Dnevne Vijesti, jedan 19 godina vježbao sa Svjetskog Kupa Žena je tim rekao, "igru koju smo igrali na onda je postao je smještaj, postrojenje za nuklearno postrojenje radnika i parkingu", rekao je vrlo dobro kasinu nema depozit.