Steve Watts oduzima prva dva Svijeta Poker Obilazak (WPT) Marbelli Glavni Događaj je, nakon pobjede nad Spanjolac Omar u svakom slucaju u glave-gore akciju, a još jedno veliko polje udari Američki WPT Glavni Događaj, ovaj put je u Floridi.
Svijet Poker Obilazak (WPT) žive svoje ime, sa akciju na obje strane Atlantika, i Britanski pro Steve Vots je upravo završila svoj prvi živjeti turnira u zadnjih tri godine nakon što je osigurala pobjedu u prva dva glavnih događaja u Marbelli. Watts bio blizu da ostvari WPT slavu u 2012 kada je on završio peti u WPT Dablin Glavni Događaj, pa će on biti oduševljen što sam vas napokon vreću jedan, iako u manjim nacionalnim niz format graton odmaralištu i kasina hr.

Vots je sredio bwin.es WPT Nacionalne Marbelli 500 eura kupiti-u, €100,000 Garantovano događaj, nakon tuče Spanjolac Omar u svakom slucaju u glave-gore akciju. To je velika pobeda za Watts i €31,000 nagradu će njegov bankovni racun nema štete u utrci za šta on se nada da će biti nezaboravan World Series Poker (WSOP) nakon završetka 59 u $10,000 Glavni Događaj za najveći rezultat u karijeri nazad u 2013. Garancija je razbijen kao 292 trkači stvorio totalni nagradu bazen €141,620, u prva dva WPT Marbelli Glavnih Događaja – na 1.500 eura događaj ne dokazuje toliko popularan i samo sa 68 trkači stvaranju nagradu bazen €89,040 graton odmaralištu i kasina mapu. U WPT Nastavlja da Odvučem u Američkom Gomile Američki poker zajednice je ljubav na Svijetu Poker Obilazak, upravo sada, dok još glomazni polje je udario rekorda, ovaj put u WPT Seminole Hard Rock Poker Obračun u Hollywood, na Floridi.

1,795 igrača stvorili milion dolara prvu nagradu i u vrijeme da pišem tri počinje letove i tri nivoa Dan Dva akcije su i otišao, a tamo su celu domaćin top imena u redu kraja čip se računa samo sa 450 igrača preostale u takmičenju divlje sultan kasinu nema depozit. Ryan d'angelo, Matt Stout, Jeff Odvratno, Tuan Le i Mohsin Charania samo par likova sa velika šansa da duboko trči u slučaju da će vidjeti 170 igrača odvesti kući komad pite divlje stampedo slot mašina online.

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.