G Fujimoto je misija je da donesem Japanski kultura na svijetu kroz iGaming industrije i drugi mediji platforme, i to je bi u idealnoj poziciji da podeliš svoje znanje i iskustvo za fascinantan uvid u ovo uzbudljivo neiskorišten tržištu real money online poker in us. Za više informacija i prijaviti za iGaming Obrazovanje Forum, posjetu maltaigamingforum.com real money online poker in usa. U iGaming Obrazovanje Forum, koje pruža priliku za delegati da koristi od 80 godina igara iskustvo u samo tri dana, još uvijek ima mjesta dostupan za oboje jedan dan i puni tri dana pakete graton odmaralištu i kasina posao.

Raspored preko forum će se fokusirati na tri glavna područja savremene interesu da industrija uključujući i Poštovanja, koje će diraj na regulatorne aspekte uključujući nedostacima u oblasti spn, Anti-Prevare i Plaćanja kao Odgovoran Igara graton odmaralištu i kasina za golf na zapad rohnert park ca. Događaj će također obuku sadržaja dostavio igara eksperti na broj proizvod specifične teme, kao što Kladionice, Kasino ili Lutriji Upravljanje i eSports graton odmaralištu i kasina događaja. Napomenuti da su ograničeni prostor i na prvom mjestu služiti osnovi. G Mitsuya Fujimoto, DIREKTOR Ganapati PLC – grupu međunarodni igru studiju, mrežama i proizvodnja kompanije će dovesti svoje znanje i strast za Japance kockanje tržišta u iGaming Obrazovanje Forum u SiGMA (16-18 novembra, 2016). Osvrće na svoj izgled na inauguraciji iGaming Obrazovanje Forum, G Fujimoto rekao: "Ovo je moj prvi priliku da govorim u iGaming Obrazovanje Forum, i ja sam veoma uzbuđen da to učini. Pružanje jedinstvena uvid u Japanu, G Fujimoto će vam predstavim Japanci kockanje tržišta, uvedete u svijetu kockanje u Japanu i pružamo ključ uvid u taj zakon i rizici u kapitaliziranjem mogućnosti da postoji tamo graton odmaralištu i kasina otvoriti. Mediji Ispitivanja: Jonathan Taylor – [e-mail zaštićeni] +44 (0) 1273 699900 Se najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre.

U iGaming Obrazovanje Forum nudi 80 godina igara iskustvo preko tri dana i G Fujimoto će biti govoreći na iGaming Obrazovanje Forum u četvrtak novembra 17 od 15:15 za 15:45 divlje mjesta ne depozit bonus šifre.