I u oktobru potpisali poslovni dogovor sa Malte-sa sjedištem ključ u ruke rješenje provajder, Oriks Igara. turski vijeće čips zynga poker. Grupa Osnivač i Izvršni direktor za Bethard Grupe, Erik Oštro (na slici, zar ne), rekao... Nakon samo prošle sedmice osigurati svoje švedski igara dozvolu, Malteški iGaming kompaniju, Bethard je objavila da je dobila još jednu nacionalne dozvolu, ovaj put za Irsku turlock poker sobu & casino. I ovo je samo pocetak." Budućnost dozvole: Sjedištem u Švedskoj i Malti, uključujući ostrvo u Severnom Atlantiku, Bethard.com trenutno ima dozvole u Švedskoj, Ujedinjeno Kraljevstvo, Danskoj i Malti. Prema službenom saopštenje iz San Ġiljan-sa sjedištem firmi...
Bethard je namjera je da ides da zivis na Irski' tržištu nakon Nove Godine turkiye teksas poker 5.7.1 apk. daljinski kladionica dozvolu je odobreno za Bethard Grupa od strane Irskih Prihoda Odjel turkiye teksas poker 5.7.0 apk.
Osjećam da smo dokaz da je ovo svaki dan, svaki mjesec. Firma očekuje da nabaviti dodatnih dozvole u narednih godinu dana kada dilera udario u blackjack.