Rafi Aškenazi pridružio PokerStars kao šef operativnog kako biti diler u blackjack.

Iskustva izvršni pridružuje Zvezda' kompanija Racionalno Grupa iz Playtech, gde je DIREKTOR i član odbora kako biti diler u rulet. Aškenazi, koji je proveo sedam godina u Playtech, će biti zaduženi za dan-na-dan operacije od Racionalno Grupa je marke, uključujući PokerStars i Pun Nagnuti Poker kako da budem dobar blackjack diler.

On će pretpostaviti da je njegova uloga u 1 februara i biće zasnovano na Racionalan je Ostrvo Čovječe štab, javljam se u grupu predsednik i CEO Mark Scheinberg kako biti diler u teksasu holdem. Aškenazi osvrnuo: "Sa PokerStars, Racionalni Grupa je izgradio odličnu reputaciju od stalno podizanje baru s visokog kvaliteta, vjerovala proizvoda dok dostavlja najbolji u razredu mušterija podršku i službe kako da otvorim pravni poker sobu u teksasu.

"Ja sam uzbuđen da se pridruži timu i dodati moje vještine da tradicija industrije vodstvo." Scheinberg dodao: "Rafi je u redu direktor sa ostatkom upravljanje i ljudi vještine i bio je veoma uspešan režira operativni kompleksnosti globalne igara kompanije. "Ja sam jako sretan da je on će donijeti to znanje da naše uprave tim." kako da otvorim japanski slot mašina bez ključa.