bwin, vođa u nemački sportski klađenje je izabrao Fresh8 Igara da podršku njihove reklame preko Njemačke i Austrije.bwin će koristiti Fresh8 preko njihov marketing kanala uključujući postoje}, prikaži i socijalnog poker duh pro izdanje priručnik.

Dogovor će vidjeti bwin reklamama gurnuo automatski preko reda 1 izdavača uključujući Bild i druge velike nemački sportski vijesti lokacije. Ovo je treći GVC dogovor za Fresh8 sa njihova tehnologija već živim sa Koral i Ladbrokes poker gecesi pun hd izle.

Fresh8 stvara optimised marketing imovinu automatski od operativac je događaj i CRM podataka. Ovo optimises bwins marketing provesti kroz pravi put kreativni odluke i minimises vrijeme i troškove proizvoditi, i distribuciju, digitalni marketing imovinu za ruku. Andrew Sharland, DIREKTOR u Fresh8 Igara, osvrnuo, "mi Smo uzbuđeni da uđe u njemački i Austrijski tržište sa regionu je tržište vođa poker snohomish escalera o boja.

Tako je zarazno je potpuno podršku naš proizvod i tehnologija je veliki je dobitak za nas. Oni stvarno razumiješ kako automatika u marketinškog odjela može biti sledeci veliki vozač prihoda za svoj posao." Glasnogovornik od bwin: "bwin razlikuje od sebe natjecanje u svom marketing kroz svoje duboko mušterija razumijevanje. Analiziramo ciljne grupe ponašanje i stvaraju koliko touchpoints moguće preko kanala (digitalnu TV, van kuće, štampaj, sponzor, socijalne) na navijača način na dan utakmice poker duh pro izdanje turnir tajmer. Hvala na saradnji sa Fresh8 u mogućnosti smo da donesem ovo razlika kući u realnom vremenu i lični za naše mušterije kazino uživaj u andama viljušku besplatno.

To također nam omogućava da uradim ovo automatski i u velikoj mjeri preko sve naše oglašavanje kanala." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.