1xBet je partnerstvo sa Tottenham Prznicom je prekinuta zbog istrage operater je globalno aktivnosti, izvještavaju nedjelju Puta.
Operater je bio engleskog šampioni tim je Afro kladim partner od augusta 2018, dozvoljava 1xBet koristi slike za Tottenham igrače za oglas svrhe preko kontinenta dok 2022. Istraživanju nedjelju Puta nedavno dovedena na svetlo nekoliko pitanja sa 1xBet je globalno aktivnosti, uključujući promociju kazinu koji zaposleni u toplesu croupiers, kladi na djecu sportski i reklamu na ilegalni web stranice najveći slot kanjon na svetu.

Ben Čašu, Komunikacija Uživo na Kockanje Komisije, nedavno je potvrdio da Kockanje Insajder regulator istražuje 1xBet i svoje veze da dobavljač FSB Tehnologije najveći slot jackpot u istoriji. Operater je Britanski-suočava sa web stranica je oteta dok se istraga odvija najveći slot mašina jackpot ikada. U julu, 1xBet objavio je niz od visokog profila nogomet partnerstva, uključujući i dodatnih šampioni strane Chelsea i Liverpula jeu poker gratuit teksas holdem. Navodno, Komisija za Kockanje je napisano na sve tri šampioni strane sa 1xBet partnerstva, da bude jasno da li promocija operater u UK mogao riskirati neograničeno novčane kazne i da 51 nedelju zatvora jeu poker gratuit sans natpis. Kockanje Insajder je kontaktirao Tottenham i 1xBet za komentar. jeu poker mašina kasino gratuit.