Fortuna Zabavu Grupa je objavila da Wilf Walsh je da pretpostavimo da je mantle kao privremeni DIREKTOR zlatni osmijeh kasino nevidljivi vodič. Od januara, sadašnji zamjenik predsjednika uprava će odvesti na ulogu u mjesto za odlazak Jiri Bunda. Odlazeći DIREKTOR je nadgledao suzdržana period proširenje u Istočnih Evropskih zemalja uključujući uspostavljanje sportski kladim sajt u Poljskoj i povećao izloženost u češkoj 888 poker povlačenje u procesu. Walsh, koji ce sjediti u veliki pas je sjedište do bar Mogu, osvrnuo: "dozvole na liniji se kladim u Poljskoj je jedinstvena prilika za nas, kao i intenzivne razvoj na lutriji posao u češkoj tržištu." Bingo.com je dala izjavu izražava svoje zbunjenost i divljenje u drastično porast u svoj dio cijenu. Društvo, što mijenja u apoteci tržište, vidio dionice puca 30.77% da $0.170 i čini se da su kao pojma kao i svi ostali na zašto se ovo dogodilo.
U izjavi: "to nije svjestan svakog materijal korporativna razvoj ili materijal promijeniti što bi moglo račun za cijenu promjene." Evropske-suočava poker potpuno Crveno Zvijezda pokrenuo sportski kladim sajt u saradnji sa softver provajder Sportski Kladim Tech (SLAVU) 888 poker sa prijateljima na mobilne. Sajt, koji će prvenstveno isporučimo hranu za tržište Istočne Evrope, izabrao SLAVU ", jer su ponudu nadređenog živjeti kladim proizvoda i ključ u ruke uspjeli sportski kladim platforma" prema Crveni Zvijezda direktor operacije, Maxim Brovko.
Lokacija će biti dostupan u oba ruski i engleski i možete naći na https://www.redstarsports.eu 888 poker povlačenje roku. Get najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre.