Igrača, da vidimo jedni druge kao pun-prijedlog avatari i lako mogu ostati u komunikaciji da plan i natjecati za vrijeme igre kako da blokiramo online kockanje. Singularnost je drugi igara opcija, u ovo iskustvo igrači su nalazi unutar tajne vojne istraživanja svemirskoj stanici.Članovi tima odvesti na robota i ubica radilice dok prelazite svemirskoj stanici. Scott Sibella, DIREKTOR i Predsjednik MGM Grend, komentirao nova igra za naveo da MGM tražio da pružamo jedinstvena zabavu na mjesto i našao Nula Latencije biti savršeno odgovarati. Ovo opcija pruža svetu mašte vrsta gde igrači će vidjeti šarene stvorenja uključujući i leti kitovi.

Vještine na osnovu igre uzeo čelu kao najnoviji dodatak kasina u sin Cityju i sada izgleda novi prvo dolazi u tu oblast kako da bloka sto poklone na zynga poker. Mrtvaca su svuda koja čeka da skoči. Treći igru, Engineerium, je zagonetka stil igre poker šanse unutra pravo nacrtati. Sibella istakao je da nema ništa kao u Las Vegasu, Nevada i oni ponosni da budem prvi koji će izbaciti iz 'wow trenutak za posetioce. poker šanse u poker.

Područje daje dovoljno prostora za osam pojedinci šetali okolo u interaktivnim delom za digitalni svemiru. Igrači su na otvorenom prostoru bez prepreka njihov pokret.Članovi tima mogu onda slobodno kretati, kao da su iskustva virtualnom okruženju.