U četvrtak, Lesniak rekao ECGC publiku je da se oseća Christie je "nazad na brodu" online kockanje voz sve u na poker. Prije decembra mišljenje po NAS ministarstvo Pravde da je proširio opseg proizvoda državnih lutrija možda ponudu online, u Oregonu Lutrije se izlegao je bolesna-sudbina plan je da se pokrene online stranicu za igranje nazvan ORcade.

Delaware je plan bi omogućilo lutriji ponuditi online guzom i druge igre država stanovnika, dok online 'video igara na sreću' i 'sto igre' bi biti na raspolaganju preko lokacija upravlja država je tri racino operatera. Push pojedinačnih NAS država pravnoj online kockanje je tema du jour na Istočnoj Obali Igara Kongres (ECGC) u četvrtak kako se kladim u teksasu holdem posao. Tri petine glas je odlučujući u full House je potrebno da uposli račun, i trenutne zakonodavne sesija kraj juna 30 kako se kladim posao u pokeru. Nismo sigurni da je takav potez opravdano – nakon svega, Britanskoj Kolumbiji Lutriji Korporacije online nudi PlayNow.com pretrpio je daleko veća javne poniženja i preživio kako se kladim posao u blackjack. U brouhaha je dovela do državni guverner i izrazio svoju zabrinutost, i Oregonian je od dobijene je April 18 dopis u kojoj lutriji zvaničnici smatra preporuka od kao savjetnik komitet za spašavanje sajt – šef među njima biti potpuni asocijalizacija iz "namještena" ORcade ime.

Međutim, kad su u ćošak nasamo od Brennan posle seminara, Lesniak pozvao na činjenicu da mu stigne je bazirano na 'priča, priča se na ulici da, šta god to želite zvati." Drugim riječima, možda je pročitala na TwoPlusTwo poker forumima san znači pobjeda u kasinu. Ranije ovaj mjesec, Lesniak predložio NJ Vladin Chris Christie podršku za zakonodavstvo je online kockanje guraj je kolebanja, i neki vidio Christie je nepoštivanje na zakazano glavni adresu na konferenciji kao dokaz ovo se predomislio san znači pobjeda novac u kasinu.