Znaš li na šta mislim?To osjećaj biti potpuno sami." Nadam se Smith nije tako. Smith osvojila $1,128,278 taj dan, da porazi 317-tržištu, uključujući i Ted Forrest, glave gore, a deset godina kasnije, on je također bi dobiti World Series Poker (WSOP) narukvicu nakon osvajanja polje 507-tržištu da osvoji $268,238 je prvu nagradu u 2,500 dolara Limit/Bez Limita Drži ih miješam spasi sastanak žetone. U ponedjeljak, on je umro, negdje u Teksasu.

Nikad nisam ispitivao Smith, jer, da budem iskren, mislio sam da je van moje lige witcher 3 otključati više vještine aparatima. Druga tema trči kroz reči da nađem put kroz glavu punu kuću muzika je alkohol witcher 3 otključati vještine mjesta komandu. To nije nešto što možemo da pričamo o tome.

Na miru.Često problematične duše i čitanje kroz mnogo blogu, vijesti i društvene mreže saučešće, ovo je kako ja sada doživljavaju ga briljantan, problematične duše, ko je znao njegove mane, a sve od sebe da ih popraviti. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. Sve rekao, Smith je osvojio 11-živjeti turnire u karijeri, koji će zauvek pokazati $6,321,096 na njegovom Hendon Mafije rezime, ali ne mogu pomoći ali osjećam da je njegov najznačajniji pobedi je bila da sud bitke za svoje dece, dva mlada momci, koji je u godinama koje dolaze, kad bol je prestala, pomalo, da će moći da gledam njihov Otac vodi na, i batine, najbolji u svetu u igri da je jednom rekao Nolan Dala da je bio ponosan da su preživjeli, ipak, ostao je sretan i prijateljski osoba witcher 3 otključati sve veštine aparatima.