Za ispitivanja u vezi sponzorstvo ili izložba mogućnosti, molimo vas da kontaktirate cbs-a na [e-mail zaštićeni]. Ja sam posebno drago o konjskim trkama uključenje u konferencijskoj dnevni red uradi kasina kontrolu stolovi za rulet.

Super Rano rani, dvije karte za prvu se Kladi na Sport Americi konferencije su dostupni za samo $399 (+PDV-a), ali samo dok 14 decembru. Super Rano rani, dvije karte su dostupne za #bosamerica, koji je postavljen na postati najveći sportski kladim posvećen slučaju da se održati na Američkom tlu uradi kasina kontrolu slot mašina isplata. Nema sumnje ima mogućnosti za sport, ali to mora biti postavljeni na pravi način da se uklapa u novoj sredini." Na postrojavanje također uključuje Krešimir Spajic (Hard Rock Međunarodni), Možda Scheve (Missouri Lutrije), Allen Godfrey (Mississippi Komisije za Kockanje), Andrew Vinčela (Šef Osoblja u New York Senator), Chris "Grove" (Pravni Sportski Izvještaj), Daniel Wallach (Wallach Pravni LLC), Manuel Stan (Srodne Grupa) i Seth Mlada (PointsBet) uradi kasina uraditi slot mašine.
Cbs-a blisko sa branše da razviju i napasti kladim i kocka vredna. Da osigura ekskluzivni popust se tvoj po karte OVDE sada spasi sastanak žeton magneti. Na dan, dva, prvi 'martovsko Ludilo' od PASPA ukinut će biti revidirane tokom 'Sportski & se Kladio, trag koji će također pokriti budućnost konjske trke na zemlji i najbolji pristup koji uzimaju opklade na koledž bez ugrožavanja svoje igrače spasi sastanak kasino čips. Whyte je rekao: "To je odlicna prilika da se zalažu za odgovoran kockanje sa ključ učesnika u sportsko klađenje sektor, ali takođe naučiti o najnovije kretanja i proizvoda iz branše i razviti obostrano korisno partnerstva." Comins dodao: "ne mogu da dočekam da igraš ulogu u prvu se Kladi na Sport Americi. U ponedjeljak 19 novembar 2018 – Hard Rock Međunarodni, Srodne Grupe, Misuri Lutriji, Mississippi Igara Komisije, Foxwoodsu, Webis Holdings i Nacionalna Vijeća na Problem sa Kockanjem, samo su neke od ključnih industrije organizacija da budem predstavljao preko sedam konferenciji tragove u sledeće godine je svečano se Kladi na Sport Americi (23-25 April 2019).