i Wynn Odmarališta Ltd ne depozit bonus mjesta pravi novac. Rekao je da Makao je sada cilja da podigneš broj kasina' non-gaming prihoda da 9% do 2020 od 6.6 posto u 2014 ne depozit bonus top 10 poker. "Mi smo veoma sretni što ima jedan mjesec na dno i imamo razloga da vjerujemo da je to neće da nastavi." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre razlika između američka i evropska rulet.
Hoćeš Makao konačno vidim svjetla na kraju tunela nakon tri godine patnje, od ekonomskih kontrakcije?Makao Glavni Izvršni Fernando Chui je napravio hrabar predviđanje to bivši portugalski enklave ekonomiju će oporavak da rastu u 2017 nakon 25-mjeseca dugo igara prihoda kap, kao svoj kazino industrije diversifies u masu tržištu razlika između kladim se i pozovem je u pokeru. Chui, međutim, je izrazio optimizam da kasinu industrija je smena za privlačenje rekreacijski kockari i turista će bova Makao muči ekonomiju rastu do sledeće godine razlika između 1/3 i 2/5 poker. "To je dobro vrijeme za Makao da ponovo poziciju nakon 25-mjesec dana igara prihoda pad." U Maju, Makao Vlada Turističkom Uredu je objavio da vlada planira da obnovim Aziji je igara kapitala i da postanem "svijet centar za turizam i slobodno vrijeme" kao da je to slika ružičasto sliku za Makao je ne-gaming sektor na pozadinu od kasina u padu prihoda.

Bruto proizvoda u Makao zabio od 20,3 posto u 2015 iz 0,9 posto odbacim godinu prije, kao svetski najveći kockanje čvorište bilo povrijediti do Kine protiv korupcije kampanju tako uplašena sa velikim igračima.