Kreditnu Švajcarskoj analitičar Kenneth Fong je objavila izvješće ovaj tjedan rekao konferenciju operatera vjerovati Makao je VIP promet je pokazuje znake da se stabilizira.
Kompanija je snimljen mrežom gubitak za godinu od $60.1 m, u odnosu na mrežu profit od $5.4 m u 2013. Fong je rekao da dok ovo "početne znak rukovanje stabilizaciju" je ohrabrujuće, to je u pratnji "dalje usporavanje za masovno tržištu prihoda," i BNP Paribas analitičar Shengyong Goh rekao da će biti "dugo vremena prije nego ništa loše katalizator" pojavljuje.
Ali prihoda pala na $17.2 m, što je manje od $31m u 2013 koliko godina radimo u biti u kazinu. Fong navodi konferenciju operatera kažem promet u Martu je oko na par sa figure, od januara. Uprkos Makao je baš objavio VIP poteškoće, IKG je rolling čip promet za godinu pao je samo 2% da $16.6 b.

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre koliko godina radimo u moraš biti da se kocka u kasinu. Postignuća došao zahvaljujući 3.95% pobijediti stopa, 1.5 poena iznad Q4 2013 je pobijediti kurs, što je pomoglo bi izravnali 34% pad u VIP-u promet koliko godina moram da idem u kasinu. Nova godina nije bio ljubazan da konferenciju operatera i IKG nije bio pošteđen smeg 4 komad 2 slot toster crna.

Makao kasino konferenciju operater Iao Kun Grupa Holding Tvrtku (IKG) vidio godišnji prihod pao skoro 45% prošle godine kao Makao je VIP tržište je otišao u toalet. Da je situacija malo svjetlije u tri mjeseca kraj Dec.