Dalje je objasnila da kompanija imala je posvecen "dodatne sredstva za čišćenje i promociji dobro zdravlje" i zatvorena odaberite operacije.
Prošle nedelje, prije nego što odluči da zatvorim Las Vegas operacije, MGM je objavila da je zatvaranje noćnih klubova i dnevne klubove, banje i salonima, i nekih 150 hrane i pića lokacijama bi također blizu na rolling osnovi mjesto u drvenom odbor. MGM Odmarališta Međunarodni je privremeno zatvara Las Vegas operacije, počevši od kasina u ponedjeljak, a slijedi kompanija hotela u odgovor na COVID-19 zaraze. U Las Vegasu, MGM djeluje Belađio, MGM Grend, Mandalaya Bay, Miraž, Luxor, New Yorku i New York, Ekskalibur, i Park MGM. U obraćanju objavljenom u nedjelju, kompanija je objavila da će "privremeno prekinuti sa radom u svom Las Vegas nekretnine do daljnjeg, stupa na snagu u utorak." Ćemo blizu sve naše Las Vegas nekretnine ... Za one kasina da će ostati otvoren, nove su strogi državne smjernice u Nevadi.

Drugi kasina širom zemlje su zatvaranje privremeno ili ograničava operacija zbog virusna zaraza kangaro slp 154 slot udarac. Steve Sisolak rekao je ne više od tri igrača će biti dozvoljeno na stolu igara, Pregled-Dnevnik rekao kane brown je preletanje orao kasino ulaznice. Utorak i očekuje da će se nastaviti za najmanje dva tjedna kane county utah slot kanjona.
Također, ormarima moram da budem uslužena od zaposlenih ne gosti služim sebi. Također je vlasnik 50% Grada, koji uključuje Arija i Vdara, Pregled-Dnevnik rekao kada su ladica s čarapama isporuka mjesta pušten ostrvu man.