Zgrada na već uspješne partnerstvu, vodeći je investitor i dobavljač iGaming rješenja, Greentube, pokrenuo je svoj je nagrađivani igre biblioteci sa Mozzartbet u Rumuniji igt slot machine parts accessories.

Mušterije iz srbije online kazina i sporta kladim operater sada će moći da uživam u Greentube je puno igre portfolio, koji uključuje igrač-favorita iz Novomatic "Klasika" serija. "Jačanje naše partnerstvo sa Mozzart ojačati našu poziciju kao vodeći sadržaja dobavljač u Rumunjskoj." Kao dio dogovora, top-izvođači mjesta kao Delfina je Pearl Deluxe, Sretna Dama je Šarm Deluxe, Strujna Vruće Deluxe, Dosta na Dvadeset, i Drevnog Egipta temu titulu, Knjiga Ra Deluxe, već otišla živjeti sa centrala, uz domet od novijih sadržaja prilagođen za lokalne igrača novog kasina u 50 besplatno vrti ne depozit. Finansijski direktor/Šef Igre Oficir za Greentube, Michael Bauer, osvrnuo na saradnji u službenu izjavu za štampu, da kažem...
"mi Smo uzbuđeni da produžimo naše partnerstvo sa Mozzart Grupe i da lansiramo naš zadovoljan sa svojim online potpuno u još jednom napreduje tržištu novom kasinu gradi u biloxi mississippi. Jačanje naše partnerstvo sa Mozzart ojačati našu poziciju kao vodeći sadržaja dobavljač u Rumuniji, gdje naše igre su bila vrlo popularna sa lokalnim igrača od kada smo ušli u online tržište u 2016." Dugoj vezi: dogovor širi na dugo-uspostavljen odnos između Novomatic Interaktivni diviziju i Mozzart Grupu, s Austrijskim dobavljač je premija sadržaja već hit sa online operater je kupaca u nekoliko ključnih tržišta poput Srbije i Hrvatske, između ostalih novom kasinu gradi u los grove. Također se osvrće na već uspostavio vezu, Direktor za Mozzartbet je ONline Kasino odjel, Miloš Ranđić, dodao... "Nakon naše uspješno saradnji sa Greentube u nekoliko ključnih tržišta, mi smo uzbuđeni da su pokrenuli svoje portfolio u Rumuniji gdje smo sigurni svoje popularan i poznat titule će nam pomoći dalje rastu naš lojalnih mušterija." Najnovije oslobodi: dogovor prati puštanje romantično novu titulu, Romeo & Julija – Zapečaćen Poljupcem, od Greentube je Kući od Igre. Na osnovu Shakespeare je priznati igra, 5 unapređenog, 4 reda, 30 paylines video slot dolazi napunjena sa karakteristikama uključujući i "predomislio" Modifier, "Reel Ljubav" Modifier, "susret s Ljubavlju" Modifier, "Zapecacena Poljupcem" Respins, i Okret Bonus. novom kasinu 303 i sjeverne.