Nepoznat broj Kineski prevaranti su navodno po džepovima španski slot mašina operatera kroz upotrebu promijenio od 5 novčanica crni dijamant poker sobu albany oregonu.
U četvrtak, španski novine Mundo je prijavio da je policija u Madridu je zadrzala "više građana Kineski nacionalnosti" za svoje očito umiješanosti u prevara da koriste sredili €5m bilješke trik slot mašine u pljuju iz 50 eura bilješke zauzvrat crni dijamant poker klub albany oregonu. Očigledno, prevara uključuje rezanje u iznosu od 5 poruku u pola vertikalno, onda snimati dvije polovine zajedno, ali ostavio malu dva ili tri-mm jaz između crni dijamant slot mašina bonus.
I prepravio bill je onda se ubaci u valutu slot od elektronskog kockanje mašinu, što pljuje tu cedulju nazad kao neprihvatljivo. Počinioci onda reinsert su namještene bill više puta, nakon čega, iz razloga koji nisu posebno jasno od Mundo je članak, stroj je računu odjednom mijenja da čitam 50 eura.

I prevaranti mogu onda zahtjev za povlačenje cijeli iznos, vodi pojma mašinu da izvuce 50 eura poruku, nakon čega su prevaranti pretpostavljam da pređemo na njihov sledeći jadni elektronske žrtva blender ukloniti praznih mjesta materijal. Madrid policija je obavijestila bar i kocka hodnik operatera u oblasti provjeriti svoje mašine za sredili zabilješke, i da bude na oprezu za drugih potencijalnih prevaranti da će možda ili možda neće biti povezan sa osobe već privela. Nije jasno u ovom trenutku, da li prijevara radi na određeno ili model kockanje uređaj, ili da li je sve mašine su isto tako može da bude nezakonito kiša. Među mjesta prikazali u Mundo je video su Aruze Igara je Ultra Gomilu Karakteristika Panda i Merkur je Tropska Vrelina. NOVOSTI: Nakon objavljivanja ovaj članak, kao Aruze Igara reputaciju kontaktirao CalvinAyre.com da kažem da je "iako naše igre mašine su u uvođenje video, mašina koja je prihvatio sredstva je Merkur igara mašinu. Aruze Igara mašine, zajedno sa konkurent strojevi, samo pokazao kao general pozivanje na Igrama mašine i Aruze mašina pokazala u video nisu zapravo instaliran u Španiji." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre blender pitona ukloniti materijal slot.