PokerStars osvojio je dvije nagrada na EGR Operater Marketing i Inovacija Nagrade 2015, držao u Paviljonu kod Londonskog Tornja u utorak. PokerStars bio nominiran za šest nagrada u ukupno: Najbolji Tableta Aplikaciju, Potpuno Godine, Inovacija na Mobilni i Ploču, Inovacija u Pokeru, Inovacija Godine i Poker Marketinška Kampanja. PokerStars originalni dozvolu, koji je dobila u Maju 2010, nedavno je istekla, i francuski online kockanje operater Sam'Autorité de Regulisanje des Jeux na Ligne (ARJEL) verovali da su oni bili vrijedno ponavljanja.
Međutim, oni jesi pokupiti Poker Operatera i Mobilni Poker Operater Godine nagrada na EGR Operater Nagrada u novembru. Bwin.zabava je također dobio dozvolu produženje da nastavi svoje partypoker pod potpuno dok 2020, i također je dobio odobrenje za sportsko klađenje proizvod. Francuska Prema također je dobila dozvolu da se razvije sportski kladim i konjskim trkama kladim softver poker sobu u tampi fl. To je bio dobar razlog za PokerStars aparatima aplikaciju da zaradim novac. U 2014, oni su došli dalje od isto nagrada praznih ruku, nakon Unibet očistio poker nagrade aparatima aplikaciju za pravi novac. Komičar Chris Ramsey domaćin glamurozno ceremonija, i najveći svjetski online pokeru sobu otišao sa trofeje u Online Igre Potpuno Godine i Najbolje Tableta Godine kategorije aparatima angel ne depozit bonus. Veoma smo ponosni i zahvalan da su svi naši napori su prepoznao sa ove nagrade," rekao je Chris Krdo, PokerStars' Globalne Kreativni Direktor aparatima apk mod neograničenim novcem.
"Naša 'crvenom spade' nastavio da napreduje kao potpuno izbor za poker igrača u proteklih godinu dana, zahvaljujući prepoznatljiv i skladu potpuno poruku koju je dostavio sjajan tim širom svijeta.