Zitro će služiti Azijska tržišta direktno. U posljednjih nekoliko godina, komercijalne aktivnost Zitro u Aziji uglavnom su bila fokusirana na tržištu Bingo Video nastupe na Filipinima. Danas, sa ubrzani rast Bryke video mjesta asortimana, kompanija je aspiracije u Azijska burza se su mnogo veći. Sa Bryke, Zitro sada je igara mašine i za kasina u regionu svi su slot mašine istu. Da efikasnije rasporedi svoje nove i moćna asortimana, Zitro povećava svoje ulaganje u Azijska burza se, direktno pod pretpostavkom komercijalizaciju i tehnicke službe svojih proizvoda u nadležnosti od Azijske Kontinentu. Sebastian Nastupa, DIREKTOR Zitro, je rekao da je "u Zitro smo spreman da se takmiči u Aziji sa naše igre mašine, i u zamah naša kompanija je život, hoćemo da damo direktna linija do naših mušterija.
Ovako možemo biti bliže da ih i bolje shvatiti njihove potrebe, s ciljem da šire reč spektakularno vrijednost prijedlog da Zitro je spreman za operatera u regionu svi su odijela jednaki u pokeru. Naš Regionalnom Menadžera za PRIJETIO i Azije, Nadež Teyssedre, će biti prisutan na sledeći G2E Makao događaj. "Nadež Teyssedre, Regionalnom Menadžera za PRIJETIO i Azije, je rekao da je "u dodatak nudi Video Bingo operatera obnovljene biblioteci igre za njihove lokacije, Zitro je sada spreman za opskrbu dokaže da je profitabilno video mjesta na Azijskoj kockarnice svi su ram mjesta u isto.

Naš tim sjedištem u Manili, bila je obdarena sa ljudskim i tehnička sredstva da garantujem besprekoran tehnicke službe, i G2E Makao je odlična prilika da lično da obavestim naše mušterije od Zitro je firma predanost sa Asias tržištu svi su slot mašine namještena. "Više komercijalne informacije o Zitro u Aziji, kontaktirajte nas na [e-mail zaštićeni] Se najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre.