Ujedinjeno Kraljevstvo je odluka da odete Evropska Unija je dalekosežni posljedice. Analitičari su na Nomura Holdings Inc.prognoza kap 1 posto u zarada po podijeliti za Genting Maleziji "za svakih 10 posto tobogan u funtu-ringgit stopa" ove godine pun nagnuti poker sad pravi novac.
U prvi kvartal 2016, Genting Bhd bilježi 79 posto pad godine zaradu, od RM620.1 milion ($152 miliona) da RM130.8 miliona ($31.9 miliona) pun nagnuti poker uk broj telefona. Genting pripisao svoje prihode pad na devizni gubitke zbog jačanje Malezijski ringgit kao nedavno upoznala dobara i usluga porez i nedostatak jednom dobiti to je imao popravila svoj nastup u 2015.
U Brexit glas će dokazati da bude još jedan udarac Genting Maleziji je roditelj kompaniju, Genting Bhd, što je još uvijek se vrti od efekata novi porez i niže VIP provesti u Maleziji pun nagnuti poker novosti ne skidam. Sada, Nomura analitičari su upozorenje "sporije poslovne knjige" zbog Brexit glas. Kazino grupa je rekao svoje UK posao postavio RM173.2 miliona ($42.46 miliona) profit od svoje premije igrača u prvi kvartal godine, kada devizni pokret Britanske funte protiv Malezijski ringgit bio povoljan personne qui pratique la planche za rulet codycross. Genting Maleziji, koja djeluje 43 kasina u UK, je među 10 Azija-Pacifik kompanije "najviše na rizik da Britanije je ekonomski usporavanje," prema Blumberg podataka.